Zwanger & Bekken

Op deze website vind je info over klachten die gerelateerd zijn aan de zwangerschap. Klachten met oplossingen! Veel klachten zijn namelijk te verhelpen of te verminderen. Zo kun je meer genieten van deze bijzondere tijd!

Veilig En Zonder Pijn

Bekken-Instabiliteit

De technieken die ik gebruik zijn 100% veilig en volledig zonder pijn. Ook leer je hoe jij zelf grip krijgt op jouw klachten. Hiervoor is het belangrijk dat je begrijpt wat er speelt en hoe jij zelf je klachten kunt verminderen. Hierdoor heb je niet alleen minder last, maar kun je ook actiever blijven, waardoor je na de bevalling sneller herstelt. Zo kun je meer genieten van je zwangerschap en je kraamtijd!

Helaas wordt er nog vaak gedacht dat klachten “erbij horen” en dat “bekkeninstabiliteit” heel gevaarlijk is met kans op blijvende schade. Gelukkig is dit niet (meer) zo en hopelijk is dat helemaal duidelijk voor je, als je doorgeklikt hebt op deze website. Want met de juiste aanpak zijn zelfs de heftigste bekkenklachten volledig te verhelpen! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Verwijzing?

Je hebt geen verwijzing nodig, maar ben je naar mij verwezen door je verloskundige of gynacoloog? Neem dan contact met me op of laat hieronder je gegevens achter. Ik neem dan vandaag nog contact met je op.

Ook zonder verwijzing ben je van harte welkom.

Open chat
1
Neem gerust contact op.
Hallo, hoe kan ik u helpen?