Voel je weer energiek en gelukkig!

Herstel je vitaliteit en hormoonbalans

Wil jij je energie weer terug en optimaal herstellen van je zwangerschap? Ik help je door jouw zes peilers van vitaliteit in kaart te brengen en deze heel gericht te verbeteren. Na drie weken voel je je een ander mens en na zes weken wil je nooit meer anders!

Iets voor jou? Neem dan contact met me op of maak direct een afspraak. Ik help je graag!

Vitaliteit

Wil jij meer uit je leven halen? Meer genieten met minder zorgen? Meer lachen en beter presteren? Frisser in je hoofd en energieker in je lijf? Uitgerust en met meer zin je dag beginnen en met een voldaan en opgeruimd gevoel je bed in duiken? Dan is dit iets voor jou!

We inventariseren je slaap, ademhaling, stress, beweging, voeding en weerstand. Dit combineren we met je mindset, je persoonlijkheid en jouw specifieke situatie. Hieruit filteren we een eenvoudig en haalbaar plan van aanpak, waardoor jij je snel en duidelijk beter voelt!

Zes Domeinen

Binnen drie weken verbetering

We maken een plan op maat speciaal voor jou!

We plannen een uitgebreiede intake van anderhalf uur en een (online-) afspraak na drie en zes weken voor de fine-tuning die jouw je energie en plezier terug geven!

Wil jij optimaal herstel?

Wil jij je weer energiek en in balans voelen?

Neem dan contact met me op of maak meteen een afspraak.

info@zwangerbekken.nl
Telefoon of Whatsapp: 06 4455 0071

Ik ben nu de betere versie van mezelf!


Ik ben trots op mezelf als moeder! Ik ben weer geduldig met m'n kids en heb weer plezier in m'n werk en de dingen die ik doe. Ik heb weer energie en voel me goed! Ik ben weer in balans en ook in drukke tijden weet ik nu wat ik moet doen om dat zo te houden.


Anouk C.

Moeder van Milou en Simon

Budget van je werkgever?

VInd jouw werkgever het ook belangrijk dat jij duurzaam inzetbaar bent?

Wil jij beter presteren in je werk en ook prive energie over houden?

Vaak is er bij je werkgever budget beschikbaar om je te ondersteunen.

Ik denk graag met je mee om dit mogelijk te maken.

Ja! Ik wil me graag weer energiek en in balans voelen!

Open chat
1
Neem gerust contact op.
Hallo, hoe kan ik u helpen?

PIJNVRIJ DE ZWANGERSCHAP DOOR, HET KAN ECHT!

Gratis Bekkencheck

Last van je bekken of twijfels over wat je voelt? Meld je dan aan voor de gratis Bekkencheck, door een deskundig en ervaren bekkentherapeut.