VEILIG EN SUCCESVOL MET HET DIASTASE HERSTEL PLAN

Wil jij van je Mom-Belly af ?


Ben jij dat hangbuikje beu?

En wil je geen urineverlies of rugpijn ?


Heb jij zo'n typisch buikje over gehouden van je zwangerschap en wil jij je eigen lijf weer terug?

Je weer zelfverzekerd en sterk voelen?

Jezelf weer herkennen in de spiegel of beter nog, trots zijn op wie je in de spiegel ziet?


Dat vreselijke hangbuikje..

Lijkt 't alsof je nog steeds zwanger bent en heb jij (nog steeds) een diastase? Voel je je vermoeid en zwak? Misschien ook urineverlies? Rugpijn? Verzakkingsklachten? Of kun je je sport nog niet veilig hervatten?

Wil je veilig en snel van je diastase af?

Wil je weer voluit kunnen leven? Energiek en zonder gedoe? Wil je weer vrij kunnen bewegen, zonder urineverlies, pijn in je rug of een zwaar gevoel in je bekkenbodem? Wil je weer voluit kunnen sporten en je lekker voelen in je bikini?

Een gesloten diastase en een sterke core

Het Diastase Herstel Plan leert je hoe jij je diastase sluit! Stap voor stap, met de juiste oefeningen die heel duidelijk uitgelegd worden. Want de juiste uitvoering en opbouw maakt dat jouw diastase herstelt en je buik weer strak wordt. Train je je core en buikwand op een veilige manier en kom weer in vorm. Je voelt jezelf sterk en strak worden tijdens het oefenblokje van 10 min., maar ook tijdens bijv. het tillen van je kindje. Dat maakt het Diastase Herstel Plan gemakkelijk om trouw te volgen. Je zult trots zijn op jezelf en het resultaat!

Het Diastase Herstel Plan

WEG MET DAT HANGBUIKJE EN VOORKOM URINEVERLIES EN RUGKLACHTEN

In 15 Stappen

Sluit je diastase in 15 stappen in ongeveer acht weken. Start bij de basis en bouw stap voor stap op, zodat je bij alles wat je doet je diastase sluit en je buikwand traint.

Sterk en Strak in Bikini

Oefen dagelijks mee met de filmpjes van ongeveer 10 minuten en herken dit ook in je alledaagse bewegingen. Zo voel je je buikspieren sterker worden terwijl je jouw diastase verder sluit. .

Veilig en Compleet

Met aandacht voor je rug, bekkenbodem en ademhaling. Eenvoudig instapnivo met 15 stappen naar intense workout. Samengesteld door fysio met o.a. pilatescertificering.

Ik geloofde niet dat het ooit nog goed zou komen..!


Superblij met het Diastase Herstel Plan! Na de geboorte van mijn tweeling leek m'n buik wel in tweeen gespleten. Mijn buik zag er na zes maanden nog steeds uit of ik vijf maanden zwanger was. Maar dat werd snel anders toen ik dit online-programma deed. Ik vond het ideaal, want ik leerde ook hoe ik tijdens het zorgen voor mijn tweeling m'n diastase moest sluiten, m'n buik kon trainen en m'n rug kon sparen.


Sofie K.

MOEDER van EEF en LOET

Herstel niet alleen je diastase, maar ook je zelfvertrouwen!

Voel je weer krachtig en energiek.

Ik draag m'n oude kleding weer vol zelfvertrouwen


Voor mijn zwangerschappen had ik een mooie strakke buik. Daar zag ik niks meer van terug na mijn bevalling. Door stap voor stap het Diastase Herstel Plan te volgen is mijn diastase weer gesloten en heb ik weer een mooie strakke buik. Ik voel me weer sterk en zelfverzekerd.


Carlijn S.

MOEDER van JAKE

Een sterke basis

Je core is je basis, je fundering. Het is dus belangrijk dat die sterk en vitaal is. Sluit je diastase daarom veilig en zorgvuldig en bouw hier een sterke core omheen.

Urineverlies en Rugklachten

Een gesloten diastase en een sterke core ondersteunt je bekkenbodem. Dit helpt om urineverlies en rugklachten te voorkomen.

Tijdens alles wat je doet

Voel je sterk en vitaal doordat je diastase veilig gesloten is tijdens alles wat je doet. Zo blijf je sterk en fit!

Vragen?

Staat je vraag hier niet tussen? Stuur een mailtje naar info@zwangerbekken.nl

VANAF WANNER?

Vanaf vier weken na je vaginale bevalling kun je starten met het Diastase Herstel Plan. Na een C-sectie (keizersnede) mag je pas starten na de eindcontrole van je gynaecoloog.


WAT HEB IK NODIG?

Makkelijke kleding, een oefenmatje en een bal of keukenrol. En natuurlijk een tablet, laptop of telefoon voor het programma, zodat je makkelijk mee kunt doen met de filmpjes.

HOEVEEL TIJD KOST HET?

Tien minuten per dag gedurende acht weken. Je leert je diastase te sluiten en maakt veilig je core en buikwand stap voor stap sterker. Dit ga je ook gebruiken tijdens bewegingen als tillen, fietsen, autorijden en staan.

IS MIJN DIASTASE GESLOTEN?

Je leert hoe je dit zelf kunt testen. En voel je je daar onzeker over dan kunnen we beeldbellen of mag je langskomen voor een afspraak.

IK BEN NIET SPORTIEF

Geen probleem! De oefeningen zijn niet moeilijk, maar het gaat om de nauwkeurige uitvoering. Ik help je daarbij met duidelijke filmpjes en uitleg.

EN ALS IK NIET TEVREDEN BEN?

Eigenlijk kan het niet mis gaan, dus daarom krijg jij je geld terug als je wel trouw het programma gevolgd hebt en als je diastase dan niet optimaal gesloten zou zijn.

Voel je weer zelfverzekerd en sterk. Klaar voor de rest van je leven!

Open chat
1
Neem gerust contact op.
Hallo, hoe kan ik u helpen?